Du har 1.500,- igjen til fri frakt (Gjelder ikke dekk/hjul)

Personvernerklæring

Cross Centeret Snellingen er opptatt av å beskytte informasjonssikkerheten til våre kunder og håndterer alle personopplysninger på en sikker måte. Vi selger, videreformidler eller bytter ikke personopplysninger til tredjepart.

HVORFOR OG HVA SLAGS PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

Opprette og administrere bruker på "Mine sider". Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fødselsdato. Behandlingen skjer på grunnlag av ditt samtykke brukeravtale med deg.
Svare på henvendelser på kundeservice. Navn, adresse, telefonnummer, epostadresse, fødselsdato og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å hjelpe kunden med spørsmålene.

UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER TIL ANDRE

Vi gir ikke personopplysningene dine videre andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være et uttrykkelig samtykke fra deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss i gi ut informasjonen.

Vi har vi inngått avtaler med databehandlerne for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

Google Analytics benyttes til å blant annet se hvor brukerne våre kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken kommer fra.

Quick:
Følgende informasjon legges inn om deg som bruker eller som kunde:
  • Fornavn
  • Etternavn
  • Telefon/mobil (frivillig)
  • E-post (frivillig)
  • Adresse (frivillig)
Overføring av personopplysninger til tredjepart
Vi overfører ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering.
Vi bruker databehandlere til å behandle personopplysninger på vegne av oss. Vi har inngått avtaler med disse, og de kan ikke bruke dine personopplysninger for andre formål enn det som følger av avtalen. Quick Systems AS bruker følgende databehandlere:
  • EDI-post
  • Nets (ref egen databehandleravtale mellom kunden og Quick Systems AS i forbindelse med eFaktura)
Databehandlerne lagrer dine personopplysninger innenfor EU/EØS. Vi vil ikke overføre dine personopplysninger til andre selskaper enn de som står nevnt i her.