Du har 1.500,- igjen til fri frakt (Gjelder ikke dekk/hjul)
Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Bestilling

Jeg ønsker å endre/kansellere min ordre. Er det mulig?

Dersom din ordre er fakturert eller sendt, er det dessverre ikke mulig å kansellere ordren. Du kan selvsagt angre kjøpet ved å benytte deg av vår returløsning.

Kan jeg slå sammen to ordre til samme forsendelse?

Vanligvis ikke, men dersom du kontakter oss umiddelbart etter bestilling på tlf: 23177980 skal vi se hva vi klarer å få til dersom ordren skal til samme navn og adresse.

Kan jeg delbetale varene eller betale med faktura?

Vi samarbeider med Klarna for å tilby deg fleksible og enkle betalingsmåter, slik at du kan handle det du vil ha, når du vil ha det.
Det er trygt, enkelt og smoooth.
Velg Klarna i kassen for å kjøpe nå og betale senere. Da kan du motta varene før du betaler for dem. Du kan også velge å dele opp betalingen over tid - eller du kan betale alt med én gang. Det er enkelt, raskt og trygt - og du er alltid dekket av Klarnas Kjøperbeskyttelse.

Hvordan betale med Klarna.

  1. Når du har valgt produktene du vil ha, velg Klarna i kassen.
  2. Legg inn standard informasjon, så får du umiddelbart beskjed om du er godkjent.
  3. Klarna sender deg faktura i Klarna-appen og på e-post.
  4. Fullfør alle fremtidige kjøp med Klarna med bare ett klikk.


Det er du som shopper, så du velger hvordan du vil betale.

Kjøp nå. Betal senere.
Kjøp det du ønsker deg i dag. Betal først etter at du har mottatt varene og bestemt deg for å beholde dem. Din 14 dagers betalingsperiode starter når produktet sendes. Klarna-appen gir deg full oversikt over betalinger og gjør det enkelt å returnere varer. Fakturavilkårene finner du her

Betal nå.
Betal nå. Velg Betal nå dersom du ønsker at vi skal trekke penger fra betalingskortet ditt eller direkte fra din bankkonto med én gang. Dersom du velger Klarna Betal nå så er du også dekket av Klarnas Kjøperbeskyttelse, og kjøpet ditt lagres i Klarna-appen, slik at du får full oversikt over alle dine kjøp.

Del opp.
Del opp kjøpet ditt i håndterbare avdrag, enten med et gitt antall måneder for nedbetaling, eller Klarna Konto, der kan samle kjøp fra ulike butikker til én månedsfaktura. Du legger inn en enkel kredittsøknad, og får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen. Du vil bli informert om en årlig rente før du fullfører transaksjonen. Når du har blitt godkjent og kjøpet er gjennomført administrerer du betalinger i Klarna-appen. Du får også påminnelser når det er på tide å betale. Mer informasjon om Klarna Konto, samt alminnelige fakturavilkår og standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Shopping blir smoooth med Klarna-appen.
Klarna-appen gir deg full kontroll. Du kan betale med ett klikk, se dine kjøp og velge hvordan du vil betale selv etter at kjøpet ditt er gjennomført. Appen sender deg også påminnelser når det er på tide å betale et kjøp - og hvis det er noe du lurer på kan du kontakte kundeservice i appen 24/7.

Sikker betaling.
Klarna bruker de nyeste sikkerhetsmekanismene for å beskytte informasjonen din og forhindre uautoriserte kjøp. Klarnas Kjøperbeskyttelse fratar deg alt ansvar i forbindelse med svindel. Les brukervilkårene her.

Personvernerklæring.
For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e- postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

Levering

Hvordan kan jeg spore min bestilling?

Ved å logge deg inn på «Min side» i nettbutikken vil du finne en oversikt over dine bestillinger og forsendelsesnumre. Her kan du spore dine ordre.

Hvor lenge må jeg vente på de bestilte varene?

Vanligvis tar det 2-4 dager avhengig av leveringssted og hvilken fraktmetode du har benyttet. Varer som bestilles fra utlandet eller hentes fra fjernlager må medregnes noe lengre leveringstid på. For øyeblikket opplever vi noe lengre leveringstid på varer fra utlandet grunnet den globale pandemien.

Hva gjør jeg dersom varen har blitt skadet under transport?

Dersom pakken er ødelagt/synlig skadet ved mottak, har du rett til å nekte å ta imot pakken. Hvis du godtar den, må du kontakte transportøren innen 2 dager etter levering for å fylle ut en skaderapport. Det er også viktig at du tar bilde av skadene på emballasje og eventuelt produkt og sender dette til Cross Centeret på [email protected]. Ta vare på pakken slik den ble levert (inkl. emballasje) og vent med å sende varene til oss i retur til du får beskjed av oss om å gjøre det.

Min konto

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt mitt passord?

Da kan du klikke på "Glemt passord" i Logg inn-bildet. Du må så skrive inn e-post adressen din som er registrert hos oss og vil da få tilsendt en lenke med mulighet for å lage nytt passord.

Tror jeg har konto fra før?

Dersom du tror du har en konto hos oss fra før kan du trykke på "Glemt passord" (se over). Dersom du ikke er registrert med e-post adresse, men likevel tror du har et kundenummer hos oss kan du ta kontakt med oss på [email protected], så skal vi sjekke det opp.

Retur av varer

Varer kan returneres til oss innen 14 dager fra du har mottatt pakken: Post: P.b. 5, Bryn, 0611 Oslo. Varen må være ubrukt og i original emballasje med alle merkelapper på. Fraktkostnaden dekkes ikke av Cross Centeret Snellingen ved retur. Norgespakken er ofte det billigste alternativet. Du kan levere pakken på nærmeste utleveringssted. Da brev ofte kan bli borte er det best om du sender med sporbar pakke. Dersom du likevel velger å returnere varen som brevpost (uten sporing), tar ikke Cross Centeret ansvaret for eventuelt tap av vare i posten. Du vil bli informert via e-post når vi mottar varen din.

Følgende varer kan ikke returneres:
  • Tenningskomponenter
  • Spesialbestilte deler (inkl. spesiallagede dekaler og kjøreutstyr med personlig design)
  • Gavekort

Når får jeg tilbakebetalt pengene for varen jeg har returnert?

Vi behandler returer fortløpende og normalt vil det ta 5-10 dager før du har pengene tilbakeført til din konto avhengig av hvilken betalingsløsning du har valgt.