Cross Centeret Snellingen AS

Vi kan i dag se tilbake på mer enn 50 år med prøving og feiling. Det har vært opp – og nedturer, lange arbeidsdager og mange store sportslige øyeblikk på to hjul.
Det hele startet med to entusiastiske bilopprettere som begge var hektet på motorsykkel – og i særdeleshet motocross; nemlig Ragnar Snellingen og Roger Smestad.

Motocross, enduro og supermotard har i dag alle sitt naturlige «mekka» i Verkseier Furulunds vei 11. Et velutstyrt dele- og utstyrslager, samt et verksted som fikser det meste er og blir den beste forsikring for dagens aktive tohjuls-entusiaster,- eller de som rett og slett bare er ute etter ”morro på to hjul”.

Morro krever godt og riktig utstyr – tilpasset den enkelte sport. En sykkel som alltid starter og fungerer er bare en ting. Årene med utvikling av effekt og fartsressurser har satt langt større krav til kjøre- og sikkerhetsutstyr. Årlig blir derfor messer verden over besøkt, for å sikre det siste og beste til kundene. Nybegynner, mosjonist eller aktiv på topp-plan, – de skal alle kunne finne det de søker og trenger, – og til riktig pris.

Anerkjente underleverandører er ett viktig aktivum. Det gir trygghet for videresalg i et kravstort marked. AXO hjelmer og kjøreutstyr, ACERBIS kjøreutstyr og rekvisita er noe av det ypperste i dagens to-hjuls marked. HUSQVARNA og SUZUKI motorsykler likeså. På disse nettsidene kan du se noe av vårt allsidig utvalg med priser og litt omtale.

Ønsker du mer informasjon kontakt oss på e-post. Det er allikevel ved et besøk i butikken du virkelig får vite hva som finnes.

Produktene fra Cross Centeret Snellingen as føres også av velassorterte MC-butikker over hele landet!

ANSATTE

GALLERI

FACEBOOK

En liten samling bilder fra Cross Centeret Snellingen
Hold deg oppdatert, lik vår Facebookside

KONTAKTINFORMASJON

Kontakt oss, så kommer vi tilbake til deg

 

Postadresse:
Postboks 5 – Bryn
0611 Oslo

Besøksadresse:
Verkseier Furulundsvei 11, Alnabru
0668 Oslo

Org. nr.:
966043644MVA

Daglig leder:
Jørn Snellingen
Telefon 23 17 79 80

Trenger du utstyr til sykkelen din?

Sjekk ut vår nettbutikk for deler og utstyr.